Törlések és visszatérések

Megállapítási idő és a megrendelés törlésének joga

Lakossági fogyasztóként 14 naptári nap áll rendelkezésére egy cikk fizikai kézbesítésének napjától számítva, hogy értesítsen minket arról, hogy szeretne visszaküldeni egy terméket. Ezután további 14 naptári nap áll rendelkezésére, hogy ténylegesen visszaküldje a terméket, vagy igazolja a visszaküldést, ha már elkészült. Önnek kell viselnie az áru visszaküldésének közvetlen költségeit. Az áruk visszaküldése után a fizetés visszatérítésre kerül az eredeti fizetési móddal (pl. Paypal a Paypal vagy a Bank a Bank felé). Ha a megrendelést már elküldtük, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk (mivel továbbra is képesek vagyunk leállítani a kézbesítést), vagy más módon küldje vissza a cikket az Egyesült Királyságba vagy az európai címre a teljes visszatérítés érdekében - de kérjük, csatolja megrendelésének adatait, hogy tudjuk ezt gyorsan és hatékonyan dolgozza fel. A lemondási időszak 14 nap elteltével jár le attól a naptól számítva, amikor a végleges árut fizikai birtokba veszi (vagy amelyet a nevében a szállítótól eltérő, az Ön által megjelölt harmadik fél szerez meg Önnek).

Visszatérítések feldolgozása

Mindig 14 naptári napon belül visszatérítjük a vevőket, de általában sokkal gyorsabban, miután megkaptuk a visszaküldött tételt vagy a visszatérítés igazolását. Visszatérítjük az eredeti kimenő postaköltséget, de nem a tételek visszaküldésének költségeit (kivéve, ha a tételt eredetileg tévesen szállították vagy hibás volt). Addig visszatarthatjuk a visszatérítést, amíg vissza nem kapjuk az árut, vagy Ön nem bizonyítja, hogy visszaküldte az árut, amelyik a legkorábbi. Az árut indokolatlan késedelem nélkül, de mindenképpen legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor közölte velünk a jelen szerződésről való elállását, visszaküldi vagy átadja nekünk. A határidő lejárt, ha a 14 napos időszak lejárta előtt visszaküldi az árut.

Nincs újratöltési díj

Csak az áruk értékének csökkenéséért felel, amely az áruk jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges kezelésen kívül más. Ha egy használt cikket szeretne visszaküldeni (a fenti 14 napos határidő lejárta után), akkor kérjük, küldjön e-mailt az info@dermfix.eu címre, hogy megvitassák, segíthetünk-e, és ebben az esetben szükség lehet újratöltési díjra.

A lemondási jog gyakorlásához kérjük, lépjen kapcsolatba az alábbiakkal:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, AT
E-mail: info@dermfix.eu

Kérjük, világosan közölje a szerződéstől való elállásról szóló döntését. Ez a nyilatkozat történhet postai úton, faxon vagy e-mailben. Ezután visszaigazoljuk a törlés kézhezvételét. A 14 napos lemondási határidő betartásához elegendő, ha a lemondási határidő előtt elküldi a közleményét.


A törlés feldolgozásához szükséges információminta:

Címzett:

Dermfix GmbH
Ried 46C
6363 Westendorf, AT
e-mail: info@dermfix.eu

Én / mi [*] ezúton értesítjük, hogy felmondom / felmondjuk [*] a következő áruk adásvételi szerződését:

Rendelt: [*] / érkezett: [*]:

Fogyasztó (k) neve:

A fogyasztó (k) címe:

A fogyasztó (k) aláírása:
(csak akkor szükséges, ha ezt az űrlapot papíron küldik el).

Dátum:

[*] A nem kívánt törlendő.
Kizárások

A fenti jogok nem vonatkoznak a következő szerződésekre:

• A fogyasztói előírásoknak megfelelő vagy egyértelműen személyre szabott áruk szállítására vonatkozó szerződések.

• Olyan zárt áruk szállítására vonatkozó szerződések, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem alkalmasak visszaszállításra, és amelyeket a szállítás után lepecsételtek.

• Olyan vállalkozások közötti szerződések, amelyek nem tartoznak a fogyasztói törvény hatálya alá.